Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

La nit més terrorífica de l’any és també una de les festes preferides dels nens, perquè es tracta d’una jornada per a retrobar-se amb amics o familiars, disfressar-se de personatges tenebrosos i obtenir un munt de llaminadures i caramels amb “Trick or Treat” (truc o tracte). Però si estàs pensant a organitzar per a aquest dia una tarda divertida, aquí tens alguns jocs que pots fer a casa i que faran que els petits s’ho passin d’allò més bé.

Concurs de disfresses. No n’hi ha prou amb disfressar-se. Si organitzem a més un concurs per a premiar la disfressa més tenebrosa, la més original o la més elaborada, aconseguirem que també s’ho passin bé els dies previs a l’esdeveniment i serà un incentiu més per a la festa. Una altra versió d’aquest, podria ser comprar uns quants accessoris, maquillatge i complements perquè siguin ells mateixos qui muntin la seva pròpia indumentària.

Cinema a casa. Per què no aprofitar la nit per a veure junts alguna pel·lícula de por?. Sense dubte un recurs ideal per als més atrevits.

Taller de decoració de carabasses. Una forma de passar una bona estona sempre és fent algun treball manual. Pot consistir en pintar amb retoladors permanents o temperes la cara més terrorífica o per contra la més divertida, o també folrar-les amb papers de colors de forma original o enganxar-hi adhesius o altres elements. Només és qüestió d’imaginació.

Ser xef per un dia. Una altra activitat molt a l’ordre del dia, és cuinar alguna recepta relacionada amb la temàtica de Halloween. O què tal uns bons panellets?

Vestir la mòmia. Es formen dos o tres equips amb un mínim de tres persones en cadascun. Un d’ells farà de mòmia. Els altres, l’hauran de disfressar, en un temps determinat, amb l’ajuda de benes o rotllos de paper de vàter. El que millor ho faci, guanyarà el joc.

La carabassa calenta. És el típic joc que es fa amb una patata, però adaptat. Els jugadors s’aniran passant una carabassa al ritme de la música. Quan aquesta pari, el nen que tingui la carabassa a la seva mà, perdrà i haurà de retirar-se fins que només quedi un guanyador. També pot substituir-se la carabassa per un globus “disfressat” de fantasma, monstre, aranya…o qualsevol altre element representatiu de Halloween.

Aquestes són només algunes idees, però podeu adaptar qualsevol joc tradicional a aquesta nit. Només fa falta imaginació i creativitat perquè resulti genial

Per Eva Remolina / AMIC – AMIC – Redacció

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?