Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Jaume Casañas, alcalde de Cunit i Ramon Ferré, alcalde de Calafell s’han reunit aquest matí amb Ricard Font, secretari general del departament de la Vicepresdència i de Polítiques Digitals i Territori, per posar damunt la taula reptes comuns de tots dos municipis.

Per part de Cunit, es demana de nou a la Generalitat que es reconsideri la catalogació actual de la C31 i es reclama que esdevingui una gran Avinguda urbana que connecta tota la localitat d’extrem a extrem i que és contigua amb Cubelles i amb Calafell.

La C31, avui encara en obres del projecte de remodelació que està tirant endavant la Generalitat des de fa 1 any, comptarà amb novetats que no hi estaven incloses, com és una rotonda en la cruïlla amb la Carrerada Sta Coloma, i que ha estat proposada per part de l’Ajuntament de Cunit com a millora a l’accés del nucli antic ja que no estava contemplada en el projecte inicial.

Aquesta i d’altres mancances que ha considerat l’ajuntament de Cunit estan en vies de solució.

Cunit i Calafell estan d’acord a dir que la C32 sigui una ronda que connecti els municipis del Penedès Marítim, proposta que han fet saber avui mateix a Ricard Font.

Jaume Casañas, alcalde de Cunit ha manifestat que “continuarem reclamant millores pel municpi i sobretot que la C31 sigui una via urbana i integrada en el paisatge urbà amb menys intensitat de trànsit”.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?