Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

ℹ️ Cunit acollirà, de nou, el Festival En Veu Alta, un festival de narració i tradició oral contemporani que té lloc a diferents indrets de Catalunya. Com en edicions passades, la cita amb la narració oral serà en diferents punts de Cunit al mes de juny. En total, seran sis espectacle ubicats en dos espais diferents: * A la Biblioteca Municipal Marta Mata: – Dijous 9 de juny, a les 18h. El pinzell màgic, a càrrec de Gina Clotet. Públic familiar. – Dijous 9 de juny, a les 20h. Bernarda, a càrrec de la Companyia El Ombligo y la Pelusa. Públic adult. – Dijous 16 de juny, a les 20h. El Quijote, en una hora y 5’, a càrrec d’Héctor Urién. Públic adult. Per als espectacles de la Biblioteca cal inscripció prèvia trucant al 977674884 o enviant o correu electrònic a biblioteca@cunit.cat. * A la Plaça Catalunya: – Diumenge 5 de juny, a les 19h. As Fillas Bravas de Momán, a càrrec de la Companyia Chévere. A la Plaça Catalunya. Públic adult. – Dissabte 11 de juny, a les 18:30h. Per què balla en Jan Petit?, a càrrec de la Companyia Teatre de l’Aurora. Per a tots els públics. – Dissabte 18 de juny, a les 22h. Encara que queden chulas!, a càrrec de la Banda Paral·lelus. A la Plaça Catalunya. Per a tots els públics. __________________ ℹ️ El dissabte 11 de juny, Cunit acollirà la X Xarel·lada, la única Festa del Xarel·lo a tocar del mar. Aquest és el desè any, després de 2 anys d’aturada per la pandèmia, que el municipi ofereix un espai de trobada de vins de la varietat Xarel·lo acompanyat d’un bon tast el·laborat pels restauradors del municipi i dels pastissers locals. La iniciativa va néixer l’any 2012 de la mà de la sommelier cunitenca Carme Garcia juntament amb la regidoria de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Cunit amb l’objectiu de crear un espai de reconeixement al vi del Penedès i en particular al Xarel·lo. L’emplaçament del tast i de la mostra de xarel·los serà al Passeig Marítim, entre els carrers Les Sorres i Amílcar Barca. Amb aquesta activitat es continua apostant per consolidar la imatge de l’esdeveniment a un concepte territorial com és el Penedès, carregat de valor afegit. L’activitat te una vessant més didàctica al matí amb ponències del Daniel López, arqueòleg, i la Marta Casas de Caves Parés Baltà a la sala de plens de l’ajuntament a les 10.30h. Per a assistir cal fer inscripció a turisme@cunit.cat A les 12h, i pels mateixos assistents de la xerrada, tindrà lloc la visita dels jardins de Cal Marquès on es podrà conèixer més sobre el paper de la vinya a Cunit acompanyats d’una copa de xarel·lo i coca enramada. A partir de les 20h i fins les 23h, es podrà visitar i gaudir de la Mostra de Xarel·los de bodeguers del Penedès amenitzats amb música i tast de tapes dels restauradors i pastissers locals participants. A partir de les 23h concert del grup Big Mouthers amb servei de cocteleria. El preu del tiquet són 15€, aquest inclou 2 copes de vi + 2 tapes + 1 postre + copa de regal. Cellers participants: Albet i Noya, Anima Mundi, Can Sumoi, Finca Viladellops, Heredat Mon Rubí, Jané Ventura, Lluch&Llopart, Loxarel, Mas Candi i Caves Parés Baltà. Restaurants participants: L’Arrosseria, Casa Carmiña da Castañeira – Bar Travesas, Hotel Adia i Gastrobar & Cocteleria Ronsito, Pastisseries: Forn i Pastisseria Casas

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?