Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

L’actual cap de llista d’En Comú Podem a Cunit, Carolina Burgos, ha tornat a ser l’escollida, per unanimitat, com a cap de llista de la candidatura d’En Comú Podem del mateix municipi a les eleccions municipals de 2023

El passat dimecres es va celebrar l’assemblea conjunta on es va dur a terme la votació, per part de l’executiu del partit, per a l’elecció del/la cap de llista per a les eleccions vinents del 2023, essent escollida, de nou per unanimitat, la Carolina Burgos, actual cap de llista.

L’executiva del partit ha entès que aquesta elecció és un pas necessari per a consolidar el projecte polític d’En Comú Podem a Cunit i, en paraules de Burgos, és l’impuls i la motivació necessaris per a continuar treballant en el seu programa per a les municipals de 2023: “Agreixo molt a l’assemblea i a l’executiva aquesta renovació de confiança. Cunit i el Baix Penedès tenen reptes molt importants a resoldre els anys vinents i és moment de construir un municipi i una comarca capdavanters, referents. És cert que al nostre municipi i a la nostra comarca queda tot per fer i això és un avantatge i una oportunitat per a desenvolupar polítiques i projectes que les nostres societats demanen i necessiten. El nostre espai és pioner en polítiques d’igualtat, d’habitatge, d’indústria verda i transformadora, de formació de qualitat i de generació d’oportunitats. Hi ha formacions polítiques que ho defineixen com una utopia, nosaltres ho definim com a Futur”

.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?