Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

L’ajuntament de Cunit ha implantat la primera fase de la xarxa de Wifi pública dins del projecte europeu Wifi4EU, amb el qual la ciutadania es pot connectar lliurement a una xarxa pública i gratuïta. Aquest projecte està emmarcat dins del Programa europeu que dota a cada poble i cada ciutat d’Europa d’accés sense fil gratuït a internet entorn dels principals centres de la vida pública. ______ A partir del dilluns 1 d’agost, la nova Deixalleria Automàtica del carrer Montserrat Roig de Cunit obrirà les seves portes. L’ajuntament de Cunit ha reconvertit la instal·lació existent en el nou punt verd del municipi adreçat a la ciutadania (els industrials i empresaris hauran de gestionar els seus residus al Parc Mediambiental). L’accés serà de forma automàtica, amb una targeta que es lliura al mateix equipament i que permet l’accés individual. El seu correcte ús pel que fa a la separació dels residus estarà supervisat per personal i també per un sistema de càmeres de vigilància.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?