Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Calafell, Cubelles, Cunit, El Vendrell i l’Arboç presenten un programa conjunt per gaudir d’un gran cap de setmana.

L’Auditori de l’Arboç ha estat aquest matí escenari de la presentació conjunta del programa d’actes del Carnaval 2023 del Penedès Marítim del proper cap de setmana del 17, 18 i 19 de febrer de 2023. Els carrers del Vendrell, Calafell, l’Arboç, Cunit i Cubelles tornaran a acollir les disfresses, les carrosses i les comparses sense mascaretes 3 anys després recuperant totalment la normalitat.

Normativa comuna.

Un dels aspectes a destacar és l’harmonització dels criteris i la normativa per a participar en qualsevol de les rues dels municipis del Penedès Marítim.

Horaris compatibles.

Un altre aspecte important és la coordinació d’horaris perquè tan els participants puguin prendre part a totes les rues i el públic en pugui gaudir. Així, el Vendrell ha avançat la rua del divendres 17 de febrer a les 18.30 hores, mentre que la de Segur de Calafell començarà a les 22.00 hores. El dissabte, Cunit celebrarà la seva a les 18.30 hores i la de Calafell Platja serà a les 22.00 hores. Diumenge al matí a les 12h serà a l’Arboç i a la tarda a les 17h a Calafell poble i platja.

“Treballar conjuntament és el que ens ha ajudat a tirar endavant la celebració en moments difícils i ens dona rellevància per convertir-se en un esdeveniment turístic rellevant”, ha apuntat Joan Sans, alcalde de l’Arboç.

“Ens motiva molt poder tornar a celebrar el carnaval amb total normalitat i esperem que tothom pugui gaudir de la festa amb responsabilitat” ha expressat la regidora de Festes de l’Arboç, Sònia Magrané.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?