Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Convocatòria en l’àmbit del foment de la llengua per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència no competitiva, per a la subtitulació en català de festivals i mostres audiovisuals a Catalunya per a l’any 2020 (ref. BDNS 511218).

S’ha publicat al DOGC el dia 22/06/2020 RESOLUCIÓ CLT/1417/2020, de 12 de juny, per la qual es dona publicitat a l’Acord del Consell d’Administració de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural pel qual s’aprova la convocatòria en l’àmbit del foment de la llengua per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència no competitiva, per a la subtitulació en català de festivals i mostres audiovisuals a Catalunya per a l’any 2020 (ref. BDNS 511218).

OBJECTE I FINALITAT

Obrir la convocatòria en l’àmbit del foment de la llengua per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència no competitiva, per a la subtitulació en català de festivals i mostres audiovisuals a Catalunya per a l’any 2020 (CLT081).

 

ENTITATS BENEFICIÀRIES

Poden optar a aquestes subvencions les empreses, tant si són persones físiques com jurídiques, i les entitats públiques o privades sense ànim de lucre amb domicili a Catalunya, que organitzin festivals o mostres audiovisuals a Catalunya.

 

TIPUS I QUANTIA D’AJUTS

La dotació màxima de la convocatòria és de 140.000,00 euros, ampliable en funció de les sol·licituds rebudes i de la disponibilitat pressupostària.

 

SOL·LICITUDS

El període per presentar les sol·licituds és del 23 de juny al 30 d’octubre del 2020.

 

ENLLAÇOS

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?