previous arrow
next arrow
Slider

Hi ha regals que recordem amb més afecte que altres, bé sigui perquè no els esperem, perquè provenen de persones a les quals tenim un gran afecte o simplement perquè són més entranyables i confeccionats especialment per a nosaltres. D’aquest tipus són els que hem seleccionat. Interessants propostes tant per a sorprendre els més petits, com també per als més grans, sempre que vulguem fer un detall únic per a algú especial.
El primer ve de la mà dels amics de Kreiva Box, que volen conscienciar als nens i també als pares, sobre l’excés de joguines que sovint es tenen i que acaben guardades en un armari omplint-se de pols sense gairebé usar-se. Per a això han creat una carta amb la regla dels 4 regals, en la qual aquest és el nombre màxim d’obsequis que es poden demanar al Pare Noel o els Reis Mags. Això els obliga a reflexionar sobre realment què és el que els fa més il·lusió o aprofitaran més. Està disponible també en català. La descàrrega és gratuïta en el seu web: kreivabox.com
En la mateixa línia, un altre web que ens sembla molt interessant és la que ens ofereix cartasencantadas.com. Amb elles, els nens podran rebre directament de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient una carta lacrada i personalitzada especialment per a ells. A més pots incloure una làmina per a acolorir i un diploma de bona conducta. A part de la carta més tradicional, existeix una versió dedicada a nens més grandets que ja comencen a dubtar de l’existència de les seves Majestats. També n’hi han cartes que provenen del Pare Noel, el Olentezero o el Ratoncito Pérez quan cau la primera dent.
Semblant a l’anterior, també hi ha l’opció en diferents webs, de descarregar vídeos personalitzats gravats pel Pare Noel o els Reis Mags, nomenant-los pel seu nom i dirigint-se a ells amb les seves característiques, del lloc on viuen, de què els agrada o de qui són els seus amics. Alguns d’on es poden trobar són: navidadessorprendentes.com o portablenorthpole.com.
Continuant amb les sorpreses nadalenques, regalar un conte de Nadal personalitzat sempre és un encert, i a més, contribuirem al bon hàbit de la lectura. Encara que es poden trobar de moltes temàtiques, “El meu màgic Nadal” és idoni per a aquestes dates. En ell, el nen es converteix en protagonista i ha d’ajudar al Pare Noel a repartir els regals perquè arribin a temps a casa de tots els nens. Es pot trobar en micuento.com.
El sector de l’alimentació també ens ofereix opcions molt originals. Com la marca Lind i els seus fotobombons, on pots col·locar a la tapa una foto familiar, en fotoalbum.es; la marca Cuétara que ofereix en el seu web oficial mytostarica.com l’opció de personalitzar les galetes; el toblerone i el milca en yoursurprise.és o fer una tauleta de xocolata amb el missatge que vulguis en regalooriginal.com.
Aquestes són només algunes de les idees que es troben per internet, però que són autèntics regals màgics que sempre seran recordats per qui ho rebi i que són bones opcions per a aquestes festes.

Per Éva Remolina / AMIC – AMIC – Redacció

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?