previous arrow
next arrow
Slider

Nova iniciativa per a la promoció del turisme de proximitat per part de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès. Es tracta de la publicació quinzenal d’un recull de 7 propostes a realitzar durant les pròximes setmanes, de caràcter cultural, esportiu i d’oci, les quals permetran donar a conèixer les possibilitats de cada municipi i ser una guia de referència per atraure visitants tant de la mateixa comarca com de la resta de Catalunya.

La primera publicació estarà disponible per setmana santa amb les primeres propostes, les quals estan pensades per a realitzar en 7 municipis diferents. A la segona publicació trobarem les propostes de la resta de municipis, d’aquesta manera obtindrem 14 propostes mensuals que recullin l’oferta turística en l’àmbit comarcal. Totes les propostes també les podreu trobar a la pàgina web de turisme del Consell Comarcal https://turismebaixpenedes.cat/

Des de l’Àrea de Turisme s’ha explicat que amb les dades a la mà sobre les noves tendències del turisme a causa de la pandèmia, el turisme de proximitat és i serà molt important en els propers mesos i no es pot deixar passar l’oportunitat de donar a conèixer les múltiples opcions turístiques que ofereix la comarca des de la costa fins a l’interior. Aquesta iniciativa vol atraure un turisme de proximitat i sostenible amb l’entorn, que pugui gaudir de diverses activitats i experiències amb la família. Rutes de natura, museus, patrimoni històric, gastronomia i molt més. Veniu i gaudiu-ne. Us esperem!

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?