Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

El primer E-Bike Day Penedès és una iniciativa que sorgeix amb l’objectiu de promocionar els productes gastronòmics del territori com són el vi, l’oli i el cava en dues rutes en bicicleta elèctrica. Una manera diferent i atractiva de conèixer el territori és a través d’aquesta iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Baix Penedès, l’ajuntament de Cunit, l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i l’ajuntament de La Bisbal del Penedès, fent esport, concretament, que tindran parades per a fer degustacions i tastets de productes de proximitat i ecològics. El preu d’inscripció inclou els diferents avituallaments, l’esmorzar de pagès que tindrà lloc a La Bisbal i també el dinar al final de les rutes que tindrà lloc a Cunit al costat del mar. Les persones que vulguin participar hauran d’escollir la ruta bàsica de 55km o bé la ruta tècnica de 66km amb més desnivells. Aquest primer EBIKE Tour es celebrarà amb totes les mesures de seguretat i complint amb la normativa Covid19 en el moment en què es pugui portar a terme. L’EBike Day Penedès forma part de l’EBike Tour 2021, que propososa descobrir territoris molt diversos, d’identitat molt marcada i paisatges inoblidables, plens d’història, productes i gastronomia singulars, amb pobles pintorescos i gent sempre acollidora. Pedalant sempre al ritme personal i formant part d’un ambient pròxim i distès. Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, explica que “tenim davant una nova oportunitat innovadora de gaudir i endinsar-nos en la gastronomia penedesenca alhora que gaudim d’un paisatge privilegiat de la plana del Penedès i del nostre litoral”.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?