Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

La presentació comptarà amb la presència del productor de la pel·lícula, Tono Folguera, i tindrà lloc a les 20.30 hores | Després de la projecció hi haurà un col·loqui amb el productor i la crítica de cinema Esther Ferré

La pel·lícula catalana triomfadora de la Berlinale, Alcarràs, s’estrenarà aquest divendres, 29 d’abril, a Tarragona, al complex d’Ocine Les Gavarres. La guanyadora de l’Os d’Or es presentarà per primera vegada a la ciutat a les 20.30 hores i ho farà amb la presència del productor del film, Tono Folguera. La pel·lícula, dirigida per Carla Simón, serà presentada per la crítica de cinema Esther Ferré, i després de la projecció es podrà comentar el film amb la celebració d’un col·loqui. L’estrena tindrà capacitat per a 300 persones i es podrà veure en les sessions de les 16.00h, 18.15h, 20.30h i 22.00h. 

“Alcarràs”, segona pel·lícula dirigida per Carla Simón després d’Estiu 1993, fa un retrat de la pagesia catalana, i ho fa íntegrament amb actors no professionals amb la intenció de maximitzar l’autenticitat i la credibilitat. És el primer film rodat en català que s’adjudica el màxim guardó del Festival de Cinema de Berlín. El jurat la va distingir per les seves “extraordinàries interpretacions, des d’actors infantils fins a actors de 80 anys”, i per la seva capacitat de “mostrar la tendresa i la comèdia de la família i el retrat de la dependència de la terra”. 

El repartiment està format per actors no professionals de la zona de Lleida i treballadors de la terra, després d’un llarg procés de càsting que va durar més d’un any, ja que es va haver de paralitzar i repetir per l’inici de la pandèmia. Es van arribar a seleccionar uns 9.000 candidats tot aprofitant les festes majors d’estiu a les comarques del Segrià, l’Urgell i el Pla d’Urgell.

Tarragona se sumarà al llarg llistat de ciutats catalanes que acolliran l’estrena d’Alcarràs. D’aquesta manera, Ocine Les Gavarres mostra el seu suport total al cinema en català, que compta amb una àmplia presència a la cartellera del complex tarragoní.

 

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?